Ultima actualizare februarie 8th, 2021 1:00 AM
iul. 09, 2019 admin Reteta Zilei 0
Se intampla probabil de multe ori sa ramaneti intr-o zi in pana de idei culinare si sa nu stiti ce sa mai pregatiti rapid si usor pentru familie. Va propun sa incercati o reteta simpla si delicioasa, care va fi cu siguranta pe placul tuturor – paine umpluta la cuptor.
De-a lungul timpului, au aparut numeroase retete pentru painea umpluta la cuptor, insa toata diferenta sta in ingrediente. Unele dintre cele mai apreciate si utilizate ingrediente pentru painea umpluta sunt cascavalul si baconul, exact propunerea mea de astazi!
Veti avea nevoie de:
Puteti urma pasii de pregatire a painii umplute, in urmatoarea ordine:
Painea umpluta se inveleste total in staniol si se baga la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 20 – 30 de minute. Dupa timpul indicat, se indeparteaza folia de staniol si se mai lasa la cuptor inca 10 minute, pentru a se rumeni mai usor. Asta este tot! La final, inchideti focul si lasati painea sa „ rasufle ” pret de cateva minute.
La final, va dezvalui cateva mici „ artificii ” pe care le puteti incerca, pentru ca painea umpluta la cuptor sa fie mai savuroasa! Iata ce mici trucuri puteti face:
Asadar, cu efort si cheltuiala minima, in maxim 40 de minute puteti realiza o reteta delicioasa – sigur veti surprinde toata familia! Pofta buna!
happy wheels
iul. 23, 2019 0
iul. 03, 2019 0
nov. 07, 2013 0
nov. 06, 2013 0
nov. 05, 2013 0
nov. 04, 2013 0
nov. 01, 2013 0
oct. 31, 2013 0
feb. 08, 2021 0
După cum bine ştim, informația este putere iar ştirile sunt cele care te ţin conectat la realitatea de zi cu zi, ele fiind o parte importantă din viaţa fiecăruia. Dacă pe vremuri accesul omului de rând la informaţie era dificil şi ziarul fizic era printre puţinele surse de a fi la...